Leden werven én behouden? Kom mee ‘Samen Slim Deelnemers Werven’!

Dinsdag 25 april 2023

Weet je welk thema voor de Steinse verenigingen hoogste prioriteit heeft? Leden! Dat blijkt uit het recente onderzoek De Vitale Club waaraan zo'n 80 verenigingen en stichtingen deelnamen. Wil jij ook aan de slag met ledenwerving en/of -behoud? Schrijf je dan nu in voor de cursus ‘Samen Slim Deelnemers Werven’.

Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden of vrijwilligers? Wil je jouw vereniging en aanbod onder de loep nemen, jouw doelgroep beter leren kennen en weten wat je kunt doen om leden en vrijwilligers te werven en binden aan je vereniging? Meld je dan aan voor Samen Slim Deelnemers Werven (SSDW).

Workshop en cursus

Wil je snel aan de slag? Schrijf je in voor de workshop en krijg in één avond een compacte introductie in de methodiek. Na afloop ga je naar huis met praktische en direct uitvoerbare ideeën. Pak je het liever grondig aan? Volg dan de cursus; een intensieve training die bestaat uit 5 bijeenkomsten. Hierin leer je alle kneepjes van het vak zodat jij klaar bent om een effectieve wervingsactie te starten.

Zowel de workshop als de cursus zijn gratis te volgen. De methodiek die je leert tijdens workshops en cursus is hetzelfde, maar de aanpak en de werkvorm zijn anders. De cursus biedt meer diepgang en vindt plaats over een periode van zes maanden.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93