Verhuisbericht: SportContrainer gaat naar Buurtcentrum Nieuwdorp

Maandag 3 april 2023

Veel inwoners en beweegaanbieders hebben de afgelopen periode dankbaar gebruik gemaakt van de SportContrainer in het Molenpark in Urmond. Om zoveel mogelijk inwoners en organisaties hiervan te laten profiteren verhuist deze op verzoek binnenkort naar een nieuwe locatie: Buurtcentrum Nieuwdorp.

Op de SportContrainer pagina vind je alles over dit multifunctionele sporttoestel. Ook jouw vereniging en leden kunnen hiervan gebruik maken. Lees over de locatie, mogelijkheden, oefeningen en gratis lessen. Wil je ook (openbaar toegankelijke) lessen aanbieden of heb je een idee voor de volgende locatie? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar frank.vandenboomen@gemeentestein.nl

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93