Door een storing zijn onze digitale formulieren niet beschikbaar. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Voor dringende zaken kun je contact opnemen met 046 435 93 93.

Bijscholing over begeleiden van sporters met een verstandelijke beperking

Maandag 27 februari 2023

Sporters met een verstandelijke beperking vragen niet om een speciale, maar wel om een aangepaste benadering. Als trainer/coach is het je taak om voor alle deelnemers - met of zonder beperking - een veilig sportklimaat te creëren. Deze gratis bijscholing helpt je jezelf te verplaatsen in de belevingswereld van deze doelgroep en daar op een passende manier mee om te gaan.

Lees meer over de bijscholing ‘Sporters met een verstandelijke beperking’ en meld je aan. Daarnaast wordt de training ‘Iedereen Doet Mee’ voor trainers, coaches en (bege)leiders opnieuw aangeboden. Op deze pagina lees je hier meer over en kun je je aanmelden.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93