Nieuwe verenigingsondersteuner voor de gemeente Stein: Souad Hoofwijk

Maandag 16 januari 2023

Heb je als vereniging een probleem of loop je ergens tegenaan? Roep dan hulp in van de verenigingsondersteuner. Op 1 januari is Souad Hoofwijk gestart als verenigingsondersteuner voor Stein. Zij is in dienst van Ecsplore en kan als geen ander verbinding leggen met de programma’s en diensten die zij aanbieden, of je club op andere manieren helpen. Bekijk hoe of neem contact op!

Op deze pagina vind je de contactgegevens van verenigingsondersteuner Souad Hoofwijk of lees meer over de verenigingsondersteuning die Ecsplore biedt. Souad zal ook gesprekken voeren en acties oppakken die uit De Vitale Club komen.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93