Organisaties luiden noodklok: petitie ‘Red de sportclub bij jou in de buurt’

Dinsdag 29 november 2022

Hoe zou je het vinden als de sportvereniging waar jij (of je kind) al jarenlang actief bent, opeens de deuren sluit? De lokale sportclubs hebben het zwaar. Uit onderzoek blijft dat een kwart van de sportverenigingen overweegt zijn accommodatie deze winter te sluiten vanwege oplopende kosten. De RVVB en de BAV roepen alle Nederlanders op om ons culturele erfgoed, het verengingsleven, te beschermen. Sta je hier achter en wil je hen hierbij helpen? Teken dan ook de petitie.

Ga naar de petitie ‘Red de sportclub bij jou in de buurt!’.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93