Stijgende energiekosten: wachten op rijksregeling of zelf aan de slag?

Dinsdag 1 november 2022

Stijgende energiekosten zijn aanleiding voor zorgen bij verenigingen. Om verenigingen en ondernemers te compenseren, werkt de rijksoverheid momenteel aan een landelijke regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK). Kun of wil je hier niet op wachten? Er zijn manieren om nu al aan de slag te gaan met het besparen van energie of het verduurzamen van je accommodatie.

Tegemoetkoming Energiekosten

De rijksregeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) krijgt vorm en intussen komen steeds meer details hierover naar buiten. Naar verwachting kunnen zowel verenigingen als ondernemers hier aanspraak op maken en tot €160.000 aan compensatie ontvangen. Als gemeente Stein volgen we deze ontwikkelingen op de voet. Zodra hier meer over bekend is, zullen we hierover communiceren via onze website en nieuwsbrief verenigingen.

Zelf aan de slag

Kun of wil je hier niet op wachten? Dan kun je natuurlijk zelf al aan de slag met besparen of verduurzamen:

Kom je er zelf niet uit of staat het water jullie tot aan de lippen? Dan denken we graag met jullie mee over een maatwerk oplossing.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93