Besmettingen nemen toe, maar de mogelijkheden voor verenigingen ook

Dinsdag 1 februari 2022

Hoewel de corona besmettingen en ziekenhuisopnames nog altijd stijgen, zijn de coronamaatregelen sinds 26 januari verder versoepeld. Dit betekent goed nieuws voor onder meer sport, cultuur, horeca, onderwijs en evenementen. Zij krijgen immers meer mogelijkheden om activiteiten op te starten of te hervatten. Weten welke kansen deze versoepelingen bieden voor jouw vereniging?

Alle relevante informatie over de nieuwe coronamaatregelen die op 26 januari zijn ingegaan, vind je via onderstaande links. Deze maatregelen gelden tot dinsdag 8 maart. Op die dag besluit het kabinet opnieuw of er meer kan.

Meer informatie over de huidige coronamaatregelen vind je op de volgende websites:

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93