Praat mee over de vrijwilliger van de toekomst

Dinsdag 11 januari 2022

Vrijwilligerswerk is aan het veranderen. Dit heeft impact op je vereniging en op jou als vrijwilliger. Graag gaan we hierover met je in gesprek. Via Volontario is hierover reeds een enquête verspreid en in februari volgen er een aantal digitale bijeenkomsten. Door je mening te geven weten we beter wat er speelt en kunnen we je beter van dienst zijn. We hopen dan ook op je medewerking.

Ben jij niet één van de 150 personen die de enquête voor vrijwilligers reeds heeft ingevuld? Doe dit dan alsnog, en help daarmee ons én jezelf. Invullen kan via de link en kost slechts één minuut van je tijd.

Nog liever gaan we persoonlijk met je in gesprek. Dit doen we tijdens digitale bijeenkomsten op dinsdag 15, woensdag 16 en dinsdag 22 februari. Deze starten telkens om 19:30 uur en duren ongeveer een uur. Aanmelden kan via bovenstaande link.

We trekken hiervoor als gemeente Stein samen op met Volontario. Het kan daarom zijn dat je deze uitnodiging ook via deze organisatie ontvangt. Het invullen van de enquête of aanmelden voor de bijeenkomst hoef je vanzelfsprekend maar één keer te doen.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93