'Wat höbs se in hoes?': workshoptraject voor musea & erfgoedorganisaties

Maandag 10 januari 2022

Huis voor de Kunsten Limburg biedt een gratis training- en workshoptraject voor besturen, medewerkers en vrijwilligers van musea en erfgoedorganisaties. 1-op-1 of in groepsverband ga je aan de slag met thema’s als storytelling, digitalisering of het schrijven van een collectieplan. Interesse? Op de website kun je terecht voor meer informatie en aanmelding.

Lees meer op de pagina van Huis voor de Kunsten Limburg

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.