Verantwoord Verduurzamen: goed voor het milieu én de clubkas

Maandag 10 januari 2022

Energieverbruik (stroom, gas, water) is voor veel verenigingen één van de grootste kostenposten. Als sport- of cultuurvereniging, buurt- of gemeenschapshuis kun je hierop vaak flink besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je clubkas! Verantwoord Verduurzamen biedt gratis begeleiding en ondersteuning bij duurzaamheidsvraagstukken. Van energiescan tot realisatie.

Lees verder op deze pagina van Huis voor de Sport Limburg. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.