Financiering van sportaccommodaties: 'Er is meer mogelijk dan je denkt'

Maandag 10 januari 2022

De gemiddelde sportaccommodatie is 40 tot 50 jaar oud en vraagt om investering. Maar hoe financier je dat als vereniging of stichting? Dat leer je op 10 februari tijdens het gratis webinar van Maatschappelijk Financieren en Sportsubsidie.nl. Onder meer de BOSA regeling komt aan bod, die vanwege recente veranderingen nog aantrekkelijker is geworden. Meld je snel aan, want vol is vol.

Lees verder op de pagina van Maatschappelijk Financieren

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.