Nationale Vrijwilligersdag 2021: Hoe waardeer jij je vrijwilligers?

Donderdag 2 december 2021

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Veel verenigingen kunnen niet zonder vrijwilligers. Mooie gelegenheid dus om hen in het zonnetje te zetten. En dat hoeft niet veel tijd of geld te kosten. Laat zien dat je aan hen denkt en hun inzet waardeert. Met een kaartje, attentie, berichtje op de website of social media. Of benoem een onmisbare kracht tot erelid of vrijwilliger van het jaar!

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.