VerenigingsMonitor 2021 toont trends in de Limburgse kunst & cultuur

Maandag 29 november 2021

Onlangs is onderzoek gedaan naar de trends en ontwikkelingen bij kunst- & cultuurverenigingen, in Nederland én Limburg. Benieuwd hoe jouw vereniging scoort ten opzichte van andere verenigingen op het gebied van organisatiekracht, artistiek aanbod, maatschappelijke oriëntatie of knelpunten? Weten wat de gevolgen van corona zijn voor de kunst- & cultuursector? Check dan de resultaten.

Lees meer op deze pagina

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.