Volg gratis digitale workshops tijdens de Kennisboostweek 2021

Donderdag 28 oktober 2021

In het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 organiseert het Platform Vrijwillige Inzet een Kennisboostweek, van 1 t/m 4 november. Tijdens deze week zijn tientallen online workshops gratis te volgen. Hierbij komen thema’s aan bod die voor veel verenigingen interessant zijn, zoals het werven van vrijwilligers, samenwerken met bedrijven en de inzet van social media.

Lees meer op deze pagina

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.