Week van de Toegankelijkheid: vergroot de toegankelijkheid van je club

Vrijdag 1 oktober 2021

Van 4 t/m 8 oktober is de Week van de Toegankelijkheid. In diezelfde week wordt bekend of Stein niet alleen finalist, maar ook winnaar van de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland wordt. Maar hoe is het gesteld met de toegankelijkheid van jouw club? Bekijk de campagne ‘Welkom in de sport’ voor gratis inclusiechecks, sessies en materialen op dit gebied.

Wil je meer weten over de Week van de Toegankelijkheid of verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland? Of wil je de toegankelijkheid van je eigen club verbeteren en kunnen een inclusiecheck, workshop of promotiematerialen je hierbij helpen? Bezoek dan onderstaande links voor meer informatie:

Kom je er zelf niet uit of heb je meer hulp nodig om dit op jouw club in te zetten? Neem dan contact op met de verenigingsadviseur via Frank.vandenBoomen@gemeentestein.nl.

Sportactiviteiten

Tijdens de Week van de Toegankelijkheid organiseert de gemeente Stein samen met Iedereen Kan Sporten Westelijke Mijnstreek (IKS WM) en het Sociaal Inclusie Panel diverse sport- en beweegactiviteiten. Zo staan onder meer zwemmen, fitness, dansen en honkbal voor mensen met een beperking op het menu. Bekijk het volledige programma op de website en doe gratis mee!

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93