Klappen voor de scheids tijdens de Week van de Scheidsrechter

Vrijdag 1 oktober 2021

We zitten momenteel midden in de Week van de Scheidsrechter (25 september t/m 3 oktober). Dit is hèt moment waarop de sportwereld alle scheidsrechters, juryleden en andere officials bedankt voor hun inzet. Zonder hen immers geen sportwedstrijden. Zet dus komend weekend ook jullie scheids in het zonnetje en toon waardering voor de arbitrage bij jullie club via #scheidsbedankt

Lees meer op de website van NOC*NSF

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.