Sport & Beweeg Panel voor extra samenwerking in Stein opgericht

Dinsdag 24 augustus 2021

In Stein is onlangs een Sport & Beweeg Panel opgericht. Samen met de gemeente zorgt dit panel voor de coördinatie van het vorig jaar vastgestelde sportakkoord. Bovendien gaat dit gremium zelf aan de slag met enkele ambities uit het akkoord. Dit om er voor te zorgen dat iedereen in Stein de kans krijgt om te sporten en bewegen. Hiervoor zoekt het panel samenwerking met inwoners en lokale partijen.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.