Factsheet Sportakkoord 2020: één (corona)jaar later…

Dinsdag 24 augustus 2021

Ruim een jaar geleden hebben we onze ambities op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit vastgelegd in een sportakkoord. Veel verenigingen hebben meegewerkt aan de totstandkoming en uitvoering. Corona toonde ons het belang, maar bemoeilijkte de uitvoering. Toch zijn er al mooie stappen gezet. Benieuwd wat er al direct is ondernomen en bereikt? Bekijk de factsheet over 2020.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.