Zomerstop voor de Nieuwsbrief Verenigingen

Donderdag 22 juli 2021

Veel verenigingen genieten in deze periode van een welverdiende zomerstop. Een moment om uit te rusten en bij te komen na een voor velen hectische periode. Ook deze nieuwsbrief gaat er even tussenuit. Dit betekent dat er in de maand augustus geen nieuwe editie verschijnt, en dat je de eerstvolgende editie in september zult ontvangen. Voor nu wensen we je alvast een prettige zomervakantie en voor wie dit van toepassing is alvast succes bij de opstart van het nieuwe seizoen!

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.