Stem op Stein als ‘Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland’!

Donderdag 22 juli 2021

In Stein moet iedereen kunnen meedoen! Daar werken we hard aan, samen met o.a. het Sociaal Inclusiepanel. Maar ook jullie als vereniging en de accommodaties waarvan jullie gebruik maken, leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Stein is in de race om uitgeroepen te worden tot de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland! Stem ook en geef hiermee een blijk van waardering voor alle inzet van jullie en anderen op het gebied van toegankelijkheid. Stemmen kan tot 30 augustus.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.