Evenement organiseren in coronatijd? Let op de huidige regels!

Donderdag 22 juli 2021

Het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens vanwege corona daalt, terwijl het aantal vaccinaties stijgt. Dit was voor het kabinet aanleiding om de organisatie van evenementen weer toe te staan vanaf 26 juni. Een recente toename in het aantal besmetting leidde echter tot strengere richtlijnen op dit gebied vanaf 10 juli. Welke regels gelden er nu en wat betekent dit concreet voor de organisatie van jouw evenement?

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.