‘Lekker in je Vel’ geeft Steinse vitaliteitsprojecten een gezicht

Dinsdag 15 juni 2021

Onder de slogan ‘Lekker in je vel’ worden initiatieven die bijdragen aan de vitaliteit van onze samenleving in beeld gebracht op het samenlevingsportaal ‘Dat maakt Stein voor mij’. Activiteiten op het gebied van beweging, voering of ontspanning; allemaal komen ze aan bod. Dit om projecten en initiatieven een gezicht te geven en hiermee inwoners en organisaties te informeren, inspireren en activeren. Doe inspiratie op voor je eigen vereniging, of zet een eigen initiatief in de spotlights!

Lees meer op datmaaktsteinvoormij.nl/verhalen/themas/lekker-in-je-vel

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.