Gemeente zoekt mooie plaatjes: zet jouw vereniging ‘in de picture’

Dinsdag 15 juni 2021

Fotografen opgelet! De gemeente Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die onze gemeente in beeld brengen. En natuurlijk is dit een mooie kans om jouw vereniging of club in de picture te zetten. Wie weet wordt jouw foto vereeuwigd in de gemeentegids of in een speciale postercampagne van de gemeente. En wellicht houdt de vereniging er zelfs nieuwe leden aan over.

Lees meer via ons nieuwsbericht. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.