Sporten in Stein: bij wie moet ik zijn..?

Maandag 31 mei 2021

Juist in coronatijd is sporten en bewegen extra belangrijk. Het virus en de maatregelen maken dat we de afgelopen periode minder zijn gaan bewegen, terwijl vitaliteit juist een belangrijk wapen tegen het virus is. Als gemeente willen we sport en bewegen daarom zoveel mogelijk faciliteren. We helpen je hier daarom graag bij. Maar bij wie kun je als vereniging, ondernemer, school, ouder of (potentiƫle) sporter terecht met vragen over dit onderwerp?

Lees meer op www.gemeentestein.nl/vitaliteit

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.