Lintjesregen: nomineer vrijwilligers voor een Koninklijke onderscheiding

Maandag 26 april 2021

Vandaag, 26 april 2021, staat in het teken van de Lintjesregen. Inwoners die zich al geruime tijd inzetten voor een belangrijk maatschappelijk doel binnen onze gemeente, ontvangen op deze dag een Koninklijke onderscheiding. Zijn binnen jouw vereniging ook vrijwilligers actief die zich al jaren lang inzetten voor de club? Nomineer hen voor 1 juni en wie weet krijgen ze tijdens de Lintjesregen in 2022 ook een lintje opgespeld, als blijk van waardering voor hun belangeloze inzet. 

Lees meer op onze Koninklijke onderscheidingen pagina. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.