Welke jonge vrijwilliger binnen jouw club verdient een lintje?

Donderdag 11 maart 2021

Vorig jaar zijn in de gemeente Stein voor het eerst jongerenlintjes uitgereikt. Het jongerenlintje is bedoeld om waardering te uiten aan jongeren die onze samenleving een stukje mooier en beter maken. Zijn binnen jouw vereniging jongeren actief die het verschil maken? Grijp je kans en draag hen voor. Wie weet worden zij op 26 april in het zonnetje gezet en krijgen ze een lintje opgespeld.

Lees meer op onze jongerenlintje pagina. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.