Sportdag voor kinderen met speciale uitdagingen: meld je club aan!

Donderdag 11 maart 2021

Staat jouw vereniging open voor kinderen die nèt wat meer aandacht nodig hebben? Zijn kinderen met een beperking al welkom op de club, of zouden jullie met deze doelgroep aan de slag willen? Laat deze kans dan niet schieten en organiseer op 6 mei een clinic tijdens de sportdag voor kinderen met speciale uitdagingen. Laat hen kennis maken met jullie club en werf nieuwe leden!

Tijdens de meivakantie organiseert Iedereen Kan Sporten Westelijke Mijnstreek (IKS WM) een sportdag voor kinderen met speciale uitdagingen. Denk hierbij aan kinderen met gedragsproblemen, Autismespectrumstoornissen (ASS), lichte/matige verstandelijke beperking, etc. Op deze sportdag willen we deze kinderen (8-17 jaar) op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het activiteitenaanbod in de buurt. Zo hopen we de drempel naar een sportvereniging te verkleinen.

De sportdag vindt plaats op donderdag 6 mei van 10:00 tot 14:30 uur bij Sportzalencomlex Merode te Stein. Sta je als sportaanbieder open voor deze doelgroep en wil je op donderdag 6 mei een kennismakingsles van 30 minuten verzorgen? Meld je dan aan.

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met regioconsulent Iedereen Kan Sporten, Chantal Bos (chantal.bos@ecsplore.nl). Aanmelden kan t/m 31 maart. Of en hoe deze activiteit doorgaat, hangt vanzelfsprekend af van de op dat moment geldende corona maatregelen. Na aanmelding word je hierover op de hoogte gehouden en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over Iedereen Kan Sporten (IKS)? Lees dan het artikel ‘IKS Limburg moet drempels voor beperkte sporters wegnemen’ op onze website.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.