Helpende handjes over of tekort? Meld je vereniging aan voor NLdoet!

Donderdag 11 maart 2021

Kan jullie clubhuis wel een likje verf gebruiken of heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe website voor de club? Of wil jouw vereniging zich juist inzetten voor de buurt waarin jullie actief zijn, door bomen te planten in het nabij gelegen park of de speeltuin op te knappen? Meld je club aan voor NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland, die plaats vindt op 28 en 29 mei.

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de corona situatie.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld je klus aan en doe mee!
Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker: met je team, club, collega’s of familie!

Vanzelfsprekend moet rekening gehouden worden met de corona maatregelen. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina veilig meedoen aan NL doet.

Ook in Stein

Op dit moment staan op de pagina www.nldoet.nl al ruim 4.400 klussen geregistreerd. Ook binnen de gemeente Stein zijn al diverse klussen aangemeld. Sterker nog: de eerste Steinse klussen zijn al vol. Heb je dus nog een leuke klus of paar vrije uurtjes in de aanbieding? Wacht dan niet af en meld je aan.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.