Jouw vereniging op de politieke agenda van de verkiezingen?

Vrijdag 5 februari 2021

Welke onderwerpen vind jij als inwoner van de gemeente Stein belangrijk bij de komende Tweede Kamerverkiezingen? Meer aandacht voor cultuur, sport, natuur, onderwijs of zorg? Dit en meer willen De Limburger en Onderzoeksbureau Toponderzoek graag van je weten. Geef je mening via een korte en anonieme enquĂȘte en lees in maart de resultaten in De Limburger/VIA en op limburger.nl.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.