Openbare bekendmaking nieuwe beleidsregels Participatiewet

Woensdag 13 januari 2021

Op 15 december 2020 heeft het college van Stein de volgende beleidsregels vastgesteld:

• Beleidsregels bijzondere bijstand gemeente Stein 2021.
  • Beleidsregels terug- en invordering Participatiewet, IOAW,IOAZ en Bbz gemeente Stein 2021. Deze beleidsregels vervangen de beleidsregels terugvordering en verhaal van 14 april 2020.
  • De beleidsregels verhaal Participatiewet gemeente Stein 2021. Deze beleidsregels vervangen de beleidsregels terugvordering en verhaal van 14 april 2020.
  • Besluit tijdelijke loonkostensubsidie gemeente Stein 2021. Deze beleidsregels vervangen de beleidsregels van 20 oktober 2015.
  • Premiebesluit Participatiewet gemeente Stein 2021. Deze beleidsregels vervangen de beleidsregels van 20 oktober 2015.
  • Beleidsregels individuele inkomenstoeslag gemeente Stein 2021. Deze beleidsregels vervangen de beleidsregels van 10 februari 2015.
  • Beleidsregels boete PW, Ioaw en Ioaz gemeente Stein 2021.
  • Beleidsregels bijstand onder verband van hypotheek of verpanding gemeente Stein 2021.
  • Beleidsregels woonsituatie gemeente Stein 2021.
  • Beleidsregels beschut werk gemeente Stein 2021.

Alle vorengenoemde nieuwe beleidsregels treden in werking op 1 januari 2021.

De volledige beleidsregels liggen ter inzage in het gemeentehuis, worden hieronder gepubliceerd op onze website.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.