Wethouder aan het woord: 5 sportvragen aan Gina van Mulken

Vrijdag 1 januari 2021

In de meest recente editie van maandblad De Maaskentjer een interview met wethouder sport, Gina van Mulken. Samen met haar kijken we terug op sport en beweging in 2020. Het was een bewogen jaar. Aan de hand van vijf vragen lees je hoe zij in de wedstrijd zit. Lees onder meer hoe zij terug kijkt op het sportjaar 2020 en wat haar goede voornemens zijn voor 2021.

Lees meer in ons maandblad.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.