Inkomsten voor de vereniging door mee te helpen tijdens de verkiezingen

Vrijdag 1 januari 2021

Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Om deze dag goed te laten verlopen, zijn vanwege de corona maatregelen meer personen nodig op de stembureaus binnen onze gemeente. Wil jij hieraan een bijdrage leveren en hiervoor een tegemoetkoming ontvangen voor de vereniging of jezelf? Kijk dan snel of je in aanmerking komt en meld je aan als stembureaulid.

Lees meer op onze Tweede Kamerverkiezing 2021 pagina. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.