Duurzaam verenigen? Vul de enquête in!

Vrijdag 1 januari 2021

Op dit moment wordt in Stein gewerkt aan de definitieve ‘Regionale Energie Strategie (RES) Zuid-Limburg’. Hierin geeft elke gemeente zoekgebieden aan voor grootschalige opwekking van energie. We vinden het belangrijk om hierin ook de mening van inwoners en organisaties binnen onze gemeente mee te nemen. Dit is mogelijk ook interessant voor jouw vereniging. Wil je hierover meedenken? Lees dan verder en vul de enquête in.

Klik hier om de enquête in te vullen. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.