Vraag nu je subsidie aan voor het opleiden van jeugdtrainers

Vrijdag 4 december 2020

Goede trainers zijn onmisbaar om de jeugd aan het sporten te krijgen en houden. Een goede coach weet precíes hoe een kind gemotiveerd kan worden. Maar hoe word je een goede jeugdtrainer? Een cursus biedt meer inzicht in het trainen van jeugd. Met behulp van de subsidieregeling voor jeugdtrainers van Provincie Limburg kun je een cursus volgen bij jouw sportbond. Zo zorgen we ervoor dat sporten nog leuker wordt voor onze jeugd! Aanvragen kan tot uiterlijk 23 december.

Lees meer op www.limburg.nl

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.