Van welke corona steunmaatregelen kan ik als vereniging gebruik maken?

Vrijdag 4 december 2020

Veel verenigingen worden financieel geraakt door de coronacrisis. Minder inkomsten uit contributie of kantine, terwijl de vaste lasten door lopen. Gelukkig zijn er diverse steunmaatregelen waarop je als vereniging een beroep kunt doen. Op de website vind je overzichten met actuele regelingen, ook specifiek voor sport of cultuur. Een regelingencheck geeft aan waarop jij aanspraak kunt maken. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.