Laat je horen: welke buitenvoorzieningen willen jouw club en leden zien?

Dinsdag 1 december 2020

Een sportveldje in de wijk, fitness toestellen in het park, een beweegtuin voor senioren of een snelfietspad? De gemeente Stein hoort graag welke behoeften jouw club en leden hebben op het gebied van sporten, bewegen en spelen in de openbare ruimte. Samen gaan we voor een beweegvriendelijke omgeving, wat ook volop kansen biedt voor jouw club. Dus geef je mening en roep je leden op om hetzelfde te doen.

Lees meer op onze pagina www.gemeentestein.nl/beweegonderzoek

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.