Wat betekenen de coronamaatregelen voor mijn vereniging?

Maandag 2 november 2020

Op 14 oktober zijn de corona maatregelen opnieuw aangescherpt. Toch kunnen veel verenigingsactiviteiten onder voorwaarden nog altijd doorgaan. Maar wat betekent dit nu precies voor de trainingen, repetities, wedstrijden, uitvoeringen, lessen, vergaderingen of bijeenkomsten van jouw organisatie? Check de website voor de meest actuele informatie en maatregelen.

Lees meer informatie op onze steunmaatregelen voor verenigingen pagina. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.