Volontario reikt goodiebag uit aan Steinse vrijwilligers

Maandag 2 november 2020

Doorgaans wordt in november het Volontario Event georganiseerd. Dit om de honderden vrijwilligers te bedanken die zichzelf samen jaarlijks vele duizenden uren inzetten voor verenigingen binnen onze gemeente. Omdat een dergelijk evenement in deze periode geen doorgang kan vinden, krijgen de vrijwilligers als dank voor hun inzet dit jaar een goodiebag die gevuld is met lokale producten.

Volontario is al jaren een begrip voor zowel verenigingen, ondernemers als vrijwilligers in Stein. De stichting motiveert, stimuleert en waardeert inwoners voor hun vrijwillige inzet in de Steinse gemeenschap. Vrijwilligers worden beloond voor hun inzet bij de vereniging, wat bekostigd wordt via een maatschappelijke bijdrage door de ondernemers. De gespaarde punten (VOLO’s) kunnen vervolgens gespendeerd worden bij diezelfde lokale middenstanders. Op die manier worden de leefbaarheid en lokale economie van de gemeenschap bevorderd.

Goodiebag

Normaal gesproken krijgen de vrijwilligers tijdens het gezellige eindejaarsevent het aantal verdiende VOLO’s uitgereikt. Deze kunnen ze spenderen bij de aanwezig lokale bedrijven, of doneren aan een vereniging of goed doel. Een grootschalig evenement als dit is vanwege de huidige corona maatregelen helaas geen optie. Vandaar dat er gekozen is voor een andere opzet. In samenwerking met lokale ondernemers zijn er dit jaar goodiebags samengesteld. Deze zijn gevuld met een lokale cadeaubon, waardebonnen en attenties. De goodiebags kunnen op 20 november worden opgehaald. Alle ingeschreven vrijwilligers krijgen hierover een persoonlijke mail, met nadere informatie en een afhaalbewijs.

Meer informatie

Meer informatie over Volontario is te vinden op www.volontariostein.nl. Met vragen over de goodiebags kun je contact opnemen via info@volontariostein.nl.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.