Schrijf je in voor het digitale Sport- en beweegcongres 2020

Maandag 2 november 2020

Jaarlijks organiseert Ecsplore voor alle sportverenigingen binnen de Westelijke Mijnstreek het Sport-en beweegcongres. Vanwege de huidige coronamaatregelen zal de editie van 2020 volledig digitaal plaatsvinden. Op het programma staan zes inspirerende en gratis bij te wonen webinars voor zowel bestuurders als technisch kader, over uiteenlopende thema’s. Mis het niet en meld je snel aan!

De coronacrisis heeft op ons allemaal een enorme impact. Ook voor sportverenigingen zijn de veranderingen en gevolgen groot. Toch laten alle clubs zien een enorm improvisatievermogen te hebben. Ecsplore sluit hierbij aan. Ten gevolge van de coronamaatregelen organiseren zij het Sport- en beweegcongres dit jaar online. Ze bieden op verschillende data van 19.00 tot 20.30 uur zes inspirerende webinars aan voor bestuurders en technisch kader. Een goed alternatief met het oog op de toekomst. Op maandag 2 november start het eerste webinar.

Programma

Hieronder vind je het programma van het Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek 2020:

Meer weten over de afzonderlijke webinars of sprekers? Raadpleeg dan het volledige programma (PDF, 3.5 MB) voor een uitgebreide toelichting per thema. Ook vind je hier contactinformatie van de organisatie, waarbij je terecht kunt met vragen over het congres of programma.

Aanmelden

Aanmelden is nodig om de deelnamelink te ontvangen waarmee je kunt inloggen voor de webinar. Dit kan heel eenvoudig via de website of klik in het volledige programma op de button ‘meld je aan’.


Het sport- en beweegcongres wordt georganiseerd voor alle sportverenigingen uit de Westelijke Mijnstreek en is gratis toegankelijk. Je bent dan ook vrij om de informatie over dit congres te delen met andere geïnteresseerden binnen of buiten je eigen club.

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.