Impuls voor milieu én clubkas via Subsidie afkoppelen hemelwater

Vrijdag 2 oktober 2020

Als club met een eigen accommodatie doe je er goed aan om actie te ondernemen tegen wateroverlast en droogte. Naast een financiële bijdrage voor de te treffen maatregelen, biedt dit ook andere voordelen. Wist je dat een groen dak langer mee gaat en isoleert? En dat meer groen het complex niet alleen verfraait, maar ook de temperatuur in de zomerperiode flink laat dalen?

Lees meer informatie op onze waterklaar pagina. 

Naar Actualiteiten voor verenigingen

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.