MKB-ondernemingen kunnen per 1 maart opnieuw SLIM-subsidie aanvragen

Dinsdag 19 maart 2024

Op 1 maart 2024 start het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. De SLIM-subsidie helpt je als ondernemer bij het creëren van een scholings- en ontwikkelingscultuur in jouw bedrijf. Je kunt een SLIM-subsidie aanvragen van vrijdag 1 maart 9.00 uur tot en met donderdag 28 maart 17.00 uur.

Met de subsidie kun je binnen jouw bedrijf of organisatie initiatieven opzetten om jouw werknemers tijdens hun loopbaan blijvend te laten ontwikkelen. Zo houd je je medewerkers goed inzetbaar en zorg je ervoor dat mensen hun werk leuk en uitdagend blijven vinden.

Goed om te weten

Per aanvrager kun je in het aanvraagtijdvak maximaal één subsidieaanvraag indienen. De behandelvolgorde van de aanvragen wordt bepaald door middel van een loting. Je dient je vooraf te registreren via het Subsidieportaal van Uitvoering van Beleid. Alleen volledige aanvragen worden in behandeling genomen.

Wil je een SLIM-subsidie aanvragen? Op de website van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid lees je meer over de eisen en hoe je de aanvraag kunt indienen.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93