LLTB Ledenzorg biedt agrariërs in Limburg ondersteuning

Dinsdag 19 december 2023

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) is dé belangenbehartiger van agrariërs in Limburg. Binnen de LLTB ondersteunt het team Ledenzorg haar leden op het gebied van ondernemen én bij psychische of sociaalemotionele vragen.

“Ledenzorg betekent dat we LLTB-leden met een hulpvraag willen helpen,” vertelt projectleider verenigingzaken Geert van Kempen van de LLTB.

“Alle leden kunnen voor advies, een luisterend oor of ondersteuning bij de LLTB terecht. Daarnaast proberen we hulpvragen zelf te signaleren en organiseren we activiteiten.” Je kunt bij LLTB Ledenzorg bijvoorbeeld terecht als je te maken hebt met financiële tegenslagen, spanningen in de privésfeer of uitdagingen door toenemende wet- en regelgeving.

In een keukentafelgesprek bekijkt LLTB Ledenzorg met jou het probleem en de mogelijke oplossingen en vervolgstappen. Alles wat je bespreekt met de medewerkers van LLTB Ledenzorg, behandelen zij vertrouwelijk. Soms kan LLTB niet al je problemen wegnemen, maar de medewerkers bieden je een luisterend oor, verminderen je last en staan je bij met de juiste hulp en ondersteuning.
Ben je ook lid van LLTB en kun je wel wat hulp gebruiken? Of ken je iemand die kampt met problemen? Kijk dan eens op de website van LLTB of neem direct contact op met Geert van Kempen via 06-13 60 67 16 of stuur een mail naar gvkempen@lltb.nl.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93