In the spotlight: Inspecter

Dinsdag 19 december 2023

Robert Savelkoul, Henk van Gelderen en Jan Paul van den Berg vormen bij het databedrijf Inspecter de driekoppige directie. Bij Inspecter wordt data beschikbaar gemaakt en gevisualiseerd in zowel 2D als 3D animaties. Big data kan namelijk bijdragen aan het verbeteren van de productiviteit van elk bedrijf.

Met de achterliggende vraag ‘Alles is mogelijk, maar wat is de vraag?’ richtten de drie heren Inspecter op in 2015. In die periode zagen Robert, Henk en Jan Paul dat opdrachtgevers met veel vastgoedlocaties moeite hadden om de enorme hoeveelheden data te beheren. Daar moest een oplossing voor komen, besloten ze. Ze ontwikkelden een aantal producten om hun klanten te helpen, zoals de RaadScanner, de Bekendmakingsservice en de Bestemmingsplan-analyse.

Digital Twin

Ook ontwikkelden ze de Digital Twin: een 3D-platform dat de data van belangrijke actuele thema’s, zoals circulaire economie en de energietransitie beschikbaar maakt en visualiseert. Op die manier is Inspecter een aanjager voor het bereiken van de gezamenlijke doelen van hun klanten. Het visualiseren van data ondersteunt en verbeeldt beleidsvisies van bedrijven. “Wij geloven samen met onze klanten in de kracht van correcte en volledige data en de waarde van de analyses die je met behulp van deze data kan maken.”

Wil je meer weten over de werkzaamheden van Inspecter of wil je meer inzicht in jouw data?
Neem dan zeker even contact op met Robert Savelkoul via 06-20418379 of mail naar weetwaarde@inspecter.nl

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93