In the spotlight: Dirix

Dinsdag 19 december 2023

Wie kent Dirix niet als de dienstverlening in grondverzet, recycling, sloop en bestrating? Maar wist je dat Dirix in de wintermaanden al jaren ook meewerkt bij het bestrijden van gladheid op de weg? Het bedrijf doet dat voor gemeenten, provincie en Rijkswaterstaat.

Iedere winter staat een team van enthousiaste medewerkers klaar om de wegen veilig te ma-ken en te houden. Dit voert Dirix uit met groot materieel, zoals vrachtwagens, tractors en loa-ders. Daarnaast helpt Dirix bedrijven in en om de gemeente Stein met gladheidsbestrijding. Met kleiner materieel kan Dirix de gladheid bestrijden op grote lokale bedrijventerreinen en parkeer-plaatsen. Voor iedere locatie vindt het bedrijf altijd wel een passende oplossing.

Wil je dat Dirix ook voor jouw bedrijf aan de slag gaat? Dirix Blauw is er voor jou. Neem contact op met Dirix via e-mail naar j.swinkels@dirix.nl of bel met 046 43 602 09.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93