Ideeën van lokale ondernemers kunnen rekenen op financiële steun

Dinsdag 19 december 2023

In de bruisende gemeente Stein bloeit een cultuur van innovatie. Ondernemersfonds Stein biedt lokale ondernemers financiële steun om hun ideeën te kunnen verwezenlijken.

Financiële kansen

Ben je ondernemer en heb je een idee. Bijvoorbeeld voor het verfraaien van straten, wijken, of zelfs de gehele gemeente. Kijk welke financiële kansen het fonds biedt voor het uitvoeren van jouw plannen.

Heldere voorwaarden

Het bestuur beoordeelt sinds de oprichting enkele jaren geleden elke aanvraag aan de hand van de helder gestelde voorwaarden. De bestuursleden Guus Limpens (directeur van transporteur en logistiek partner Limpens Elsloo), Bart Eurlings (praktijkeigenaar van Fysiotherapie Bart Urlings/Osteopathie Stein) en Harold Habets (Centrummanager van Winkelcentrum Stein) komen zelf allemaal uit de ondernemerswereld. Ze kennen de klappen van de zweep en willen het met hun fonds voor ondernemers makkelijker maken om hun ideeën te verwezenlijken.

Meer informatie

Heb je ook een goed idee en wil je een aanvraag indienen bij het Ondernemersfonds Stein? Kijk dan voor meer informatie over de voorwaarden en de beoordeling voor jouw aanvraag op de website van het fonds.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93