Ontbijt met rondleiding door wasserij van de toekomst Nedlin

Vrijdag 17 november 2023

Op donderdag 26 oktober was de gemeente Stein samen met 25 ondernemers te gast bij Nedlin in Elsloo. Tijdens een heerlijk ontbijt vertelden de medewerkers van Nedlin ons het verhaal achter hun meest duurzame wasserij van Europa. Het ontbijt werd verzorgd door lokale ondernemer Het Slimme Schaap uit Elsloo.

Na het ontbijt volgde een rondleiding door Nedlins gloednieuwe wasserij van de toekomst. Na de rondleiding vertelde Marcel Stukker van Stadslabs ons meer over duurzaamheid in het MKB en de MKB Green Deal. Vince Meens van Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL) nam ons aan de hand van praktische voorbeelden mee in de wereld van de circulaire economie.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan het filmpje van de rondleiding bij Nedlin.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93