LIOF: voor ondernemend en innovatief Limburg

Vrijdag 17 november 2023

LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg met het Ministerie van EZK en de Provincie Limburg als aandeelhouders. Ze adviseren startups, scale-ups en mkb’ers met een innovatief idee of een businessplan en helpen met een financieringsvraag.

Daarnaast ondersteunen zij bij grensoverschrijdende samenwerking en internationaal zakendoen en werken ze voor (buitenlandse) bedrijven die zich in Limburg willen vestigen. Samen met ondernemers en partners werken ze toe naar een slimmer, duurzamer en gezonder Limburg!

LIOF heeft verschillende fondsen en programma's waarmee ze jouw idee of innovatie kunnen laten starten of jouw bedrijf kunnen laten groeien. Ze zetten in op de transities, energie, digitalisering, gezondheid en circulariteit. LIOF biedt inhoudelijke en financiële ondersteuning aan bedrijven in verschillende levensfasen. En ze geven toegang tot Europese regelingen waar jij wellicht een beroep op kunt doen.

Ga naar de website van LIOF en kijk wat LIOF voor jouw onderneming kan betekenen!

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93