Informatiebijeenkomst Omgevingsplandeel Chemelot en Haven Stein

Vrijdag 17 november 2023

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Dit betekent dat wij al onze bestemmingsplannen moeten omzetten naar een omgevingsplan. De colleges van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek en de Provincie Limburg hebben samen besloten om een omgevingsplandeel op te stellen voor Chemelot, Haven Stein en bedrijventerrein Paalweg.

Als jouw bedrijf of woning binnen dit plangebied ligt, nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst over dit omgevingsplandeel.
De informatiebijeenkomst vindt plaats op 29 november 2023 om 19.00 uur in Van der Valk Hotel Stein (Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond).
Je kunt je voor deze bijeenkomst aanmelden tot en met 24 november via cecile.jacobs@gemeentestein.nl.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93