Jouw mening over blurring

Dinsdag 17 oktober 2023

Gemeente Stein is altijd benieuwd naar jouw mening! We willen graag van je weten wat jij vindt van blurring: de functiemix van detailhandel met horeca, leisure of diensten. Denk aan een boekwinkel waar ’s avonds onder genot van een hapje en een drankje lezingen worden gegeven of een kinderkledingwinkel met achterin een café en activiteiten voor kinderen. Een horecazaak die het servies waarvan je eet ook verkoopt.

Hoeveel behoefte heb jij als ondernemer aan de mogelijkheid voor blurring? Laat het ons weten via de witte knop hieronder.

Mening blurring

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93