Ben jij al Geldfit?

Dinsdag 17 oktober 2023

Ben jij benieuwd hoe je er als ondernemer financieel voorstaat? En waar je terecht kunt voor hulp als je het overzicht even kwijt bent? Geldfit kan je helpen!

Ga naar de website van Geldfit en ontdek in twee minuten welke stappen jij als ondernemer kunt zetten om meer grip op je geld te krijgen. Denk aan gratis adviestrajecten, vragen over betalingsuitstel bij de Belastingdienst en de Toekomstcheck. Wil je weten welk advies van toepassing is op jouw situatie? Doe snel de check! En weet dat je bij Geldfit ook terecht kunt voor persoonlijk advies via chat of telefoon. Kijk op de website bij Contact.

Naar Actualiteiten voor ondernemers

Naar alle actualiteiten


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93